Φωτια Σαμοσ / Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, κοντά στη μονή βροντά στη σάμο και σύμφωνα με την πυροσβεστική πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας δασική έκταση. Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και με το στρατό με . Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό βουρλιώτες samosvoice.gr / γ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και με το στρατό με . Fwtia Sth Samo Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan 3enodoxeia Kai Spitia Sto Kokkari Pics Newsbomb Eidhseis
Fwtia Sth Samo Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan 3enodoxeia Kai Spitia Sto Kokkari Pics Newsbomb Eidhseis from nb.bbend.net
Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο . Αυτή την ώρα σύμφωνα με το samos24 η . Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, . Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο . Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά. Thetoc team published 29 μαρ.

Thetoc team published 29 μαρ.

Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, κοντά στη μονή βροντά στη σάμο και σύμφωνα με την πυροσβεστική πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας δασική έκταση. Thetoc team published 29 μαρ. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά. Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο . Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο . Αυτή την ώρα σύμφωνα με το samos24 η . Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό βουρλιώτες samosvoice.gr / γ. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη πλησίον της μονής βροντά στη σάμο. Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα . Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες. Μαίνεται η φωτιά σε χαράδρα στην περιοχή σάρες στην σάμο, όπου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των επίγειων μέσων, ενώ το απόγευμα ένας . Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο.

Thetoc team published 29 μαρ. Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο . Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και με το στρατό με . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, κοντά στη μονή βροντά στη σάμο και σύμφωνα με την πυροσβεστική πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας δασική έκταση.

Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο. Fwtia Sth Samo Dinoyn Maxh Me Tis Floges Oi Pyrosbestes Kai Oi E8elontes In Gr
Fwtia Sth Samo Dinoyn Maxh Me Tis Floges Oi Pyrosbestes Kai Oi E8elontes In Gr from www.in.gr
Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Μαίνεται η φωτιά σε χαράδρα στην περιοχή σάρες στην σάμο, όπου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των επίγειων μέσων, ενώ το απόγευμα ένας . Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα . Thetoc team published 29 μαρ. Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, . Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο. Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά.

Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο .

Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Thetoc team published 29 μαρ. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη πλησίον της μονής βροντά στη σάμο. Μαίνεται η φωτιά σε χαράδρα στην περιοχή σάρες στην σάμο, όπου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των επίγειων μέσων, ενώ το απόγευμα ένας . Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, κοντά στη μονή βροντά στη σάμο και σύμφωνα με την πυροσβεστική πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας δασική έκταση. Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα . Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Αυτή την ώρα σύμφωνα με το samos24 η . Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο . Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό βουρλιώτες samosvoice.gr / γ. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά.

Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη πλησίον της μονής βροντά στη σάμο. Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό βουρλιώτες samosvoice.gr / γ. Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, .

Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Eapp2ukxxt7zem
Eapp2ukxxt7zem from www.newsit.gr
Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα . Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο . Αυτή την ώρα σύμφωνα με το samos24 η . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, κοντά στη μονή βροντά στη σάμο και σύμφωνα με την πυροσβεστική πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας δασική έκταση. Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και με το στρατό με . Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη πλησίον της μονής βροντά στη σάμο. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες.

Εκκενώνεται προληπτικά το χωριό βουρλιώτες samosvoice.gr / γ.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη πλησίον της μονής βροντά στη σάμο. Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, . Thetoc team published 29 μαρ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samos24.gr ενεργό παραμένει ένα μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και με το στρατό με . Έκτακτο φωτιά σάμος προς το μέτωπο . Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο. Μαίνεται η φωτιά σε χαράδρα στην περιοχή σάρες στην σάμο, όπου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των επίγειων μέσων, ενώ το απόγευμα ένας . Παράλληλα έχει προσαχθεί ένας 80χρονος ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί. Στην κατάσβεσή της πυρκαγιάς συμμετέχουν 33 πυροσβέστες, μία ομάδα . Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο . Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά.

Φωτια Σαμοσ / Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στη σάμο.. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στη σάμο, κοντά στη μονή βροντά. Σε πλήρη εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σάμο στην περιοχή νεράκι κοντά στη μονή βροντά στους βουρλιώτες. Αυτή την ώρα σύμφωνα με το samos24 η . Συναγερμός στην πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε δασική έκταση στους βουρλιώτες της σάμου, κοντά στη μονή βροντά. Όπως είπε στο skai.gr ο δήμαρχος ανατολικής σάμου, γιώργος στάντζος, .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama